Բաղադրամասեր

Լոլիկ – 2 հատ,

ձու – 2 հատ,

ապխտած միս – 50 գր,

սամիթ – 20 գր,

ձեթ, սև պղպեղ, աղ

Պատրաստման եղանակը

Լոլիկը լավ լվացեք և միջուկը հանեք: Աղ լցրեք մեջը, օծեք ձեթով:

Թավայի մեջ հերթով շարեք լոլիկները:

Մանր կտրատեք ապխտած միսը և լցրեք լոլիկի մեջ: Առանց ձվի դեղնուցը վնասելու, լոլիկի մեջ ավելացրեք ձուն:

Ջեռոցըը պետք է տաքացնել նախապես մինչև 180 աստիճանը: Եփել 10-12 րոպե, ապա վրան ավելացրեք կանաչեղենը: