Բաղադրամասեր
400 գ հավի կրծքամիս,
4 հատ բուլկի,
2 գլուղ սոխ,
1 թեյի գդալ ցորենի ալյուր,
6 ճաշի գդալ թթվասեր,
պանիրը՝ ըստ ցանկության
Պատրաստման եղանակը
Սոխը բարակ կրտատել և եփել, բայց չվառել։ Եփել հավի կրծքամիսը: Սողի վրա ավլացնել ալյուր, խառնել և հանել կրակից։ Բուլկու վերևի մասը կտրել և մաքրել միջուկից: Դնել սոխը, հավի միսը, համեմունքները՝ ըստ ճաշակի։ Ավելացնել թթվասեր։ Շաղ տալ քերած պանրով և դնել միկրոալիքային վառարանը: