Բաղադրամասեր

400 գ հավի կրծքամիս,

4 հատ բուլկի,

2 գլուղ սոխ,

1 թեյի գդալ ցորենի ալյուր,

6 ճաշի գդալ թթվասեր,

պանիրը՝ ըստ ցանկության

Պատրաստման եղանակը

Սոխը բարակ կրտատել և եփել, բայց չվառել։ Եփել հավի կրծքամիսը: Սողի վրա ավլացնել ալյուր, խառնել և հանել կրակից։ Բուլկու վերևի մասը կտրել և մաքրել միջուկից: Դնել սոխը, հավի միսը, համեմունքները՝ ըստ ճաշակի։ Ավելացնել թթվասեր։ Շաղ տալ քերած պանրով և դնել միկրոալիքային վառարանը: