Բաղադրամասեր
հավի կրծքամիս -250 գր
շամպինիոն- 350 գր
սոխ -1 հատ
պանիր պարմեզան- 200 գր
ալյուր - 1,5 թգ
թթվասեր - 3 ճգ
աղ
սև պղպեղ:
Պատրաստման եղանակը
Հավի կրծքամիսը, սոխը, սունկը կտրատել, պանիրն անցկացնել քերիչով:
Կտրել հացերի վերևի հատվածը, հանել միջուկը:
Տապակել սոխը բուսայուղի մեջ, ավելացնել սունկը, 3-4 րոպե տապակել, այնուհետև առանձին տապակած հավի կրծքամիսը, աղը, պղպեղը, ալյուրը, խառնել, իսկ վերջում ավելացնել թթվասերը, խառնել: Եփել այնքան` մինչև պնդանա:
Ջեռոցը տաքացնել 200 աստիճան, ժուլյենը լցոնել հացերի մեջ, վրան պանիր ավելացնել և դնել ջեռոցը, թողնել այնքան` մինչև պանիրը հալչի և մի փոքր կարմրի: