Բաղադրամասեր

  • 100 գ պոմիդոչ,

  • 80 գ վարունգ,

  • 1 հատ քաղցր պղպեղ,

  • 20 գ սոխ,

  • 50 գ ձիթապտուղ,

  • 150 գ մառոլ,

  • պանիր 100 գ

  • ձիթապտղի յուղ 80 մլ

  • աղը, պղպեղը՝ ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը

  • Սոխը մաքրել և կտրտել կիսաշրջաններով: Պանիրը նույնպես կտրտել խորանարդներով:

  • Ամբողջը խառնել, դնել մառոլի տերևների վրա, վրան շարել պանրի խորանարդները և սև պղպեղ ցանել:

  • Լցնել վրան ձիթապտղի յուղ և մատուցել:

Պատրաստման բարդությունը

Հեշտ

Խոհանոց