Բաղադրամասեր

  • 1 կգ հորթի աղացած միս

  • 3 գլուխ սոխ

  • 1 հատ ձու

  • 500 գ սունկ

  • 50 գ կարագ

  • աղ, սև պղպեղ, սամիթ

Պատրաստման եղանակը

  • Սոխը կտրատել, ավելացնել աղացած մսին, լցնել ձուն, կանաչին, լավ խառնել և թողնել հանգստանա: Հետո պատրաստել գնդիկներ: Սունկը կտրատել շերտերի, տապակել կարագի մեջ, համեմել աղով, կանաչիով և պղպեղով:Լցոնել մսի գնդիկները և տապակել լավ տաքացված տապակի մեջ: Կարելի է նաև ջրում եռացնել մսի գնդիկները, մատուցելիս ավելացնել համեմ և զարդարել լոլիկով:

  • Մատուցել տապակած կարտոֆիլի կամ կանաչ ոլոռի հետ:

Կատեգորիաներ

Պատրաստման բարդությունը

Հեշտ

Խոհանոց