Բաղադրամասեր
300 գրամ հավի ֆիլե,
50 գրամ պանիր,
1 պճեղ սխտոր,
Աղ,
Սև պղպեղ,
Կետչուպ,
2 ճաշի գդալ սոյայի սոուս,
1 հատ ձու,
30 գրամ ալյուր,
40 գրամ սուխարի,
Բուսայուղ
Պատրաստման եղանակը
Հավի միսը խաշել ու մանրացնել։ Պանիրը և սխորը քերել։
Հավի մսին ավելացնել պանիրը, սխտորը, սոյայի սոուսը, կետչուպը։ Ստացված զանգվածից գնդիկներ անել, գնդիկները թաթախել նախ ձվի, ապա ալյուրի, վերջում սուխարիի մեջ ու տապակել բուսայուղով։