Բաղադրամասեր

500 գ հավի կրծքամսին ՝

300 գ բրոկոլի,

3 ճաշի գդալ թթվասեր,

100 գ պանիր,

աղը, պղպեղը, համեմունքները ՝ ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը

Ջուրը եռացնում ենք, ավելացնում բրոկոլին և 10 րոպե եռացնում: Հավի ֆիլեն կտրատում ենք, վրան համեմունքներ ցանում և լավ տապակում ենք:

Այնուհետև ավելացնում ենք բրոկոլին և 10 րոպե տապակում: Այս ամենից հետո լցնում ենք թթվասերը, վրան պանիր քերում: Եվս մի քանի րոպե տապակում ենք և կրակի տակն անջատում: