Բաղադրամասեր

4 հատ հավի կրծքամիս,

2 հատ սոխ,

2 հատ գազար,

համեմունքներ,

300 գրամ սունկ

Պատրաստման եղանակը

Հավի կրծքամիսը ծեծեք երկու կողմից, ավելացրեք վրան աղ եւ պղպեղ: Լցոնը պատրաստելու համար սունկն ու սոխը կտրտեք, գազարն անցկացրեք քերիչով, ստացվածը խառնեք եւ տապակեք բուսական յուղով, հետո թողեք՝ սառի:

Պատրաստված լցոնը դրեք հավի կրծքամսի մեջ այնպես, որ ստացվի ռուլետի տեսք եւ փաթաթեք ֆոլգայով: Դրեք ջեռոցը՝ թողնեք 40 րոպե մնա: Հանելով ջեռոցից՝ սպասեք՝ սառի եւ կտրատեք փոքրիկ ռուլետիկների: Բարի ախորժակ: