Բաղադրամասեր

  • 300 գրամ հավի կրծքամսին՝

  • 2 հատ կանաչ պղպեղ,

  • 2 պճեղ սխտոր

  • 1հատ կոճապղպեղ, կծու պղպեղ

  • 50 գրամ ընկույզ,

  • 4 ճաշի գդալ սոյայի սոուս,

  • 2 հատ ձու,

  • 1.5 ճաշի գդա օսլա,

  • 1 թեյի գդալ քացախ,

  • 1 ճաշի գդալ շաքարավազ,

Պատրաստման եղանակը

  • Հավի կրծքամիսը կտրտել խորանարդաձև, վրան լցնել օսլա, սոյայի սոուս և ձու: Թողնել 1 - 2 ժամ:

  • Տապակի մեջ 2 սմ բարձրությամբ բուսայուղ տաքացնել, լցնել կտրտած հավի կրծքամիսը , անընդհատ խառնելով՝ տապակել 3-5 րոպե, դատարկել քամիչի մեջ: Բուսայուղից 2 ճ.գդալի չափ վերադարձնել տապակի մեջ, մեջը գցել մանրացրած չոր չիլի պղպեղը, ընկույզը, տաքդեղը, քացախը, շաքարավազը և տապակել 3 - 5 րոպե:

Կատեգորիաներ

Պատրաստման բարդությունը

Դժվար

Խոհանոց
Տեխնոլոգիա
Պատրվակ
Սարքավորում