Բաղադրամասեր
հավի փափկամիս - 4 կտոր,
ձու - 4 հատ,
պանիր - 400 գր,
մայոնեզ - 4 ճգ,
աղ, պղպեղ
Պատրաստման եղանակը
Հավի մսի ամեն մի կտորը 2 շերտի բաժանել, ձվերը եփել, անցկացնել քերիչով: Պանիրը նույնպես անցկացնել քերիչով, խառնել ձվի հետ, ավելացնել մայոնեզը, խառնել:
Մսի մի շերտի վրա դնել պատրաստված խառնուրդը, ծածկել մյուս շերտով, վրան աղ և պղպեղ ցանել (հավի կտորները նախապես համեմել աղով և պղպեղով) և եզրերն ամրացնել:
Ջեռոցի տապակի վրա բուսայուղ քսել, շարել հավի կտորները և 30 րոպե եփել ջեռոցում: