Բաղադրամասեր
4 հատ ձու,
150 գրամ շաքարավազ,
100 գրամ ալյուր,
100 գրամ կրախմալ ,
10 գրամ փխրեցուցիչ,
80 գրամ սերուցքային կարագ,
2 գրամ վանիլին
Պատրաստման եղանակը
Ջեռոցը միացնել 180 աստիճանով։ Ձուն միախառնել շաքարավազի հետ։
Կրակի վրա հալեցնել կարագը, հետո թողնել մի փոքր հովանա։
Ձվի ու շաքարավազի զնագվածին ավելացնել վանիլին կամ կիտրոնի քերած կեղև։
Ավելացնել ալյուրը, կրախմալը, փխրեցուցիչը։ Ավելացնել կարագը։
Դնել ջեռոց 40 րոպե։ Վերջում ցանել շաքարի փոշի։