Բաղադրամասեր

150 գ տավարի մսին՝

30 մլ կետչուպ,

1 հատ դոկա հաց,

1 հատ լոլիկ,

1 հատ հավի ձու,

1 հատ մառոլի տերև,

1 ճաշի գդալ տոմատի մածուկ,

30 գ կարմիր սոխ,

Պատրաստման եղանակը

Միսը աղալ մսաղացով։ Ավելացնել աղ և պղպեղ, մանր կտրատած կարմիր սոխը և կետչուպը։ Լավ խառնել, փոքր կտորներով հարվածել սեխանին, որպեսզի միսը հարստանա թթվածնով։ Տապակել թավայի վրա, երկու կողմից։ Մեկ ձվից սարգել ձվածեղ, ավելացնել աղ և պղպեղ։

Հացը բաժանել 2 մասի, տապակել։ Մի մասի վրա դնել մառոլի տերև, վրան դնել մեծ լոլիկի կտոր, միսը և ձվաձեղը։ Հացի մնացած մասը և կտրատած սոխը դնել կողքը։