Բաղադրամասեր
150 գ տավարի մսին՝
30 մլ կետչուպ,
1 հատ դոկա հաց,
1 հատ լոլիկ,
1 հատ հավի ձու,
1 հատ մառոլի տերև,
1 ճաշի գդալ տոմատի մածուկ,
30 գ կարմիր սոխ,
Պատրաստման եղանակը
Միսը աղալ մսաղացով։ Ավելացնել աղ և պղպեղ, մանր կտրատած կարմիր սոխը և կետչուպը։ Լավ խառնել, փոքր կտորներով հարվածել սեխանին, որպեսզի միսը հարստանա թթվածնով։ Տապակել թավայի վրա, երկու կողմից։ Մեկ ձվից սարգել ձվածեղ, ավելացնել աղ և պղպեղ։
Հացը բաժանել 2 մասի, տապակել։ Մի մասի վրա դնել մառոլի տերև, վրան դնել մեծ լոլիկի կտոր, միսը և ձվաձեղը։ Հացի մնացած մասը և կտրատած սոխը դնել կողքը։