Բաղադրամասեր
կաթնաշոռ - 1 կգ,
կաթ - 1լ,
ձու - 2 հատ,
կարագ - 100 գր,
աղ - 1 թ/գդ,
սոդա - 1 թ/գդ
Պատրաստման եղանակը
Կաթնաշոռն ու կաթը խառնում ենք, դնում կրակին ու եռացնում 15 րոպե: Լավ քամում ու մզում ենք:
Խառնում ենք քամած կաթնաշոռը, աղը, սոդան ու կարագը: Անընդհատ խառնելով 6-7 րոպե եփում ենք մարմանդ կրակին և ավելացնում հարած 2 ձուն: Անընդհատ խառնելով եփում ենք ևս 5-6 րոպե: Լցնում ենք ձևամանների մեջ ու հովացնում: 1 ժամից հանում ենք ձևամանների միջից: