Բաղադրամասեր
Հորթի (ճագար, հավ) միս – 400 գ,
ձու – 2 հատ,
Սերուցք (10 տոկոսանոց) – 50 մլ,
չոր հաց – 1 կտոր,
մաղադանոս (նեխուր) – 3 ճյուղ,
աղ, պղպեղ՝ ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը
Միսը կտրատել և անցկացնել մսաղացով՝ կանաչու հետ միասին
Հացի կտորը դնել թասի մեջ և վրան սերուցք լցնել: Թողնել 10 րոպե:
Աղացած մսին ավելացնել ձուն և սերուցքով ներծծված հացը, լավ խառնել, մի փոքր աղ և պղպեղ ցանել:
Ֆարշը պետք է ստացվի շատ թեթև և միասեռ:
Ստացված զանգվածից նույն չափի կոտլետներ ձևավորել:
Կոտլետները տապակել բուսայուղով, տաք տապակի մեջ:
Պատրաստի կոտլետները դնել թղթե անձեռոցիկի վրա, որպեսզի ավելորդ յուղը ներծծվի: