Բաղադրամասեր

200 գրամ բազուկ,

Կես հատ խնձոր,

100 գրամ նուռ,

Ձեթ 200 գրամ,

գազար 80 գրամ,

արևածաղկի սերմ,

Կիտրոն,

Աղ

Պատրաստման եղանակը

Գազար ու բազուկը մանր քերիչով անցկացնել: Խնձորը մաքրել և կրկին քերել: Արևածաղկի սերմերը թավայի մեջ տապակել մի փոքր:

Սերմերը և նռան հատիկները ավելացնել բազուկի ու գազարի խառնուրդին: Քամել կիտրոնի հյութը և ավելացնել աղցանին: Կարելի է մատուցել բաժակի մեջ` հաճելի դիզայն ապահովելու համար: