Բաղադրամասեր

  • 250 գ պանիր,

  • 1 հատ ֆրանսիական հաց (բագետ),

  • 3 հատ սխտոր,

  • 2 հատ լոլիկ,

  • 100 գ խոզապուխտ,

  • աղը, պղպեղը, մայոնեզը՝ ըստ ցանկության

Պատրաստման եղանակը

  • Հացը կտրտել փոքր կտորների, պանիրը, ճզմաց սխտորը և մայոնեզը խառնել, որպեսզի ստացվի լավ պինդ խառնուրդ, քսել հացի վրա, վրան դնել լոլիկի և խոզապուխտի կտոր։ 10 րոպե դնել ջեռոցը կամ միկրոալիքային վառարանը:

Կատեգորիաներ

Պատրաստման բարդությունը

Հեշտ

Խոհանոց