Բաղադրամասեր
150 գ փասիան,
20 գ սպիտակ գինի,
20 գ հալած յուղ,
50 գ վարունգ (թթու)
150 գ կարտոֆիլ,
աղը, մաղադանոսը՝ ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը
Փասիանի մշակած մսին աղ ցանել, բոլոր կողմերից յուղով տապակել, այնուհետև. դնել կաթսան, ավելացնել սպիտակ գինի, կաթսան ծածկել և փասիանը շոգեխաշել մարմանդ կրակով։
Պատրաստի փասիանը կտրտել, փոխադրել սկուտեղի մեջ, վրան լցնել տապակելու ընթացքում գոյացած հյութը։ Փասիանի շուրջը դարսել խավարտը (տապակած կարտոֆիլ, վարունգ) և զարդարել մանր կտրտած մաղադանոսով։