Բաղադրամասեր

  • 150 գ փասիան,

  • 20 գ սպիտակ գինի,

  • 20 գ հալած յուղ,

  • 50 գ վարունգ (թթու)

  • 150 գ կարտոֆիլ,

  • աղը, մաղադանոսը՝ ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը

  • Փասիանի մշակած մսին աղ ցանել, բոլոր կողմերից յուղով տապակել, այնուհետև. դնել կաթսան, ավելացնել սպիտակ գինի, կաթսան ծածկել և փասիանը շոգեխաշել մարմանդ կրակով։

  • Պատրաստի փասիանը կտրտել, փոխադրել սկուտեղի մեջ, վրան լցնել տապակելու ընթացքում գոյացած հյութը։ Փասիանի շուրջը դարսել խավարտը (տապակած կարտոֆիլ, վարունգ) և զարդարել մանր կտրտած մաղադանոսով։

Կատեգորիաներ

Պատրաստման բարդությունը

Հեշտ

Խոհանոց
Տեխնոլոգիա
Պատրվակ
Սարքավորում