Բաղադրամասեր
3 բաժակ ցորենի ալյուր,
հորթի աղացած միս,
3 ճաշի գդալ կարմիր գինի,
1 ճաշի գդալ սպիտակ գինի,
1 բաժակ կաթ,
30 գ չոր խմորիչ,
3 ճաշի գդալ շաքարավազ,
200 գ մարգարին,
2 հատ ձու
Պատրաստման եղանակը
Տաք կաթը լուծարել հում խմորիչում:
Մարգարինը խառնել շաքարավազի հետ, ավելացնել ձու և նորից լավ խառնել:
Ստացված զանգվածը լցնել խմորիչի վրա և խառնել, ավելացնել ալյուր և հունցել խմոր: Թողնել մոտ 1 ժամ:
Միսը խառնել գինիների հետ։
Միսը լցնել խմորի մեջ, տալ կարկանդակի ձև և դնել ջեռոցը: