Բաղադրամասեր

պանիր (փափուկ) - 200 գր,

խնձոր (կանաչ) - 4 հատ,

ձու - 4 հատ,

սոխ - 1 գլուխ,

մայոնեզ

Պատրաստման եղանակը

Պանիրը բարակ, երկար շերտերով կտրատել: Խնձորը կեղևազրկել և պանիրի նման կտրատել:

Ձուն քերիչով անցկացնել: Սոխը կիսալուսնաձև կտրատել: Ափսեի մեջ շերտ շերտ շարել և յուրաքանչյուր շերտի վրա մայոնեզ քսել: Ցանկալի է որ վերին շերտը պանիր լինի:

Նորից մայոնեզ քսել, քերած դեղնուցով զարդարել: Թողնել, որ համերը միախառնվեն: