Բաղադրամասեր
200 գ եղինջ,
25 գ կանաչ սոխ,
20 գ մաղադանոց,
25 գ ընկույզի միջուկ,
աղ,քացախ,
Պատրաստման եղանակը
Նորածիլ մատղաշ եղինջը ընտրել,խնամքով լվանալ,լցնել եռացող աղ արած ջրի մեջ, թողնել մինչև պատրաստ լինելը, իսկ հետո քամիչեվ քամել:
Ընկույզի միջուկը ծեծել,խառնել եղինջից վերցրած ջրի հետ, ավելացնել նաև քացախ:
Կանաչ սոխը և մաղադանոսը լվանալ և մանր կտրտել:
Պատրաստի եղինջը լցնել աղցանամանը,վրան լցնել ընկույզի խարնուրդը և կանաչի ցանել: