Բաղադրամասեր

  • 200 գ եղինջ,

  • 25 գ կանաչ սոխ,

  • 20 գ մաղադանոց,

  • 25 գ ընկույզի միջուկ,

  • աղ,քացախ,

Պատրաստման եղանակը

  • Նորածիլ մատղաշ եղինջը ընտրել,խնամքով լվանալ,լցնել եռացող աղ արած ջրի մեջ, թողնել մինչև պատրաստ լինելը, իսկ հետո քամիչեվ քամել:

  • Ընկույզի միջուկը ծեծել,խառնել եղինջից վերցրած ջրի հետ, ավելացնել նաև քացախ:

  • Կանաչ սոխը և մաղադանոսը լվանալ և մանր կտրտել:

  • Պատրաստի եղինջը լցնել աղցանամանը,վրան լցնել ընկույզի խարնուրդը և կանաչի ցանել:

Պատրաստման բարդությունը

Հեշտ

Խոհանոց
Տեխնոլոգիա
Պատրվակ
Սարքավորում