Բաղադրամասեր

125 գ ոչխարի միս,

100 գ կարտոֆիլ,

25 գ գլուխ սոխ,

10 գ հալած յուղ,

100 գ պոմիդոր,

30 գ կանաչ լոբի,

25 գ բուլղարական տաքդեղ,

25 գ բամիա,

50 գ բադրիջան,

համեմ, ռեհան և մաղադանոս 3-ական գ,

աղ պղպեղ,

Պատրաստման եղանակը

Ոչխարի կրծքամիսը լվանալ,կտրատել 30-40 գ կտորներով,դնել կաթսան, վրան լցնել սառը ջուր ծածկել և մեղմ կրակով եփել մինչև կիսապատրաստ լինելը, պարբերաբար քաշել քափը:

Մատուցելուց 15 րոպե առաջ բոզբաշին աղ գցել, ավելացնել կտրտած պոմիդոր և համեմունքային կանաչի: