Բաղադրամասեր

  • 125 գ ոչխարի միս,

  • 100 գ կարտոֆիլ,

  • 25 գ գլուխ սոխ,

  • 10 գ հալած յուղ,

  • 100 գ պոմիդոր,

  • 30 գ կանաչ լոբի,

  • 25 գ բուլղարական տաքդեղ,

  • 25 գ բամիա,

  • 50 գ բադրիջան,

  • համեմ, ռեհան և մաղադանոս 3-ական գ,

  • աղ պղպեղ,

Պատրաստման եղանակը

  • Ոչխարի կրծքամիսը լվանալ,կտրատել 30-40 գ կտորներով,դնել կաթսան, վրան լցնել սառը ջուր ծածկել և մեղմ կրակով եփել մինչև կիսապատրաստ լինելը, պարբերաբար քաշել քափը:

  • Մատուցելուց 15 րոպե առաջ բոզբաշին աղ գցել, ավելացնել կտրտած պոմիդոր և համեմունքային կանաչի:

Պատրաստման բարդությունը

Հեշտ

Խոհանոց
Տեխնոլոգիա
Պատրվակ
Սարքավորում