Բաղադրամասեր
ձու - 4 հատ,
լավաշ - 1 հատ,
սերուցք - 100 մլ,
սամիթ - 4 ճյուղ,
կանաչ սոխ - 4 հատ,
պանիր - 100 գր,
ձիթայուղ - 1 ճգ,
աղ, սև պղպեղ
Պատրաստման եղանակը
Սամիթը մանր կտրատել։ Կանաչ սոխը կտրատել։ Պանիրը մանր խորանարդներով կտրատել։ Ձվերը հարել աղի և պղպեղի հետ, ավելացնել ձիթայուղն ու խառնել, ավելացնել սերուցքը, կանաչին և հարել։ Լցնել պանիրի վրա ու խառնել։ Լավաշը քառակուսաձև կտրատել և տեղափոխել ձևամանի մեջ։ Լավաշների մեջ լցնել ձվով զանգվածը։
Թխել 20 րոպե` նախապես մինչև 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում։ Մատուցել բանջարեղենի հետ: