Բաղադրամասեր

Սիգ(ցանկացած այլ ձուկ)

Ընկույզ

Չիր

Սամիթ

Կարագ

Աղ, սև պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

Ձուկը ոսկրազեծում ենք՝ աշխատելով հեռացնել բոլոր տեսանելի փշերը:

Համեմում ենք աղով և պղպեղով երկու կողմից:

Վրան տարածում ենք մանրացրած ընկույզ, թթու չիր,մանր կտրատած սամիթ:

Վրան քսում ենք մի փոքր կարագ, փաթաթում ենք ռուլետի նման:

Ատամի չոփիկով ծայրերը միացնում, որպեսզի եփվելիս տեսքը չկորցնեն։ Տեղափոխում ենք ջեռոց և եփում մինչ պատրաստ լինելը։