Դեղձի մուրաբա

Դեղձի մուրաբա
Դեղձի մուրաբա
Դեղձի մուրաբա
Դեղձի մուրաբա

Բաղադրամասեր

  • 1 կգ. դեղձին `

  • 1 կգ. շաքարավազ,

  • 500գ. ջուր

Պատրաստման եղանակը

  • Ընտրել նարինջ դեղձի տեսակը, սառը ջրով լավ լվանալ, կեղևը մաքրել, բաժանել 4 մասի դասավորել թասի մեջ:

  • Շաքարաջուրը եփել, լցնել դեղձի վրա ու թողնել 1 օր: Հաջորդ օրը շաքարաջուրը լցնել այլ ամանի մեջ, նորից եռացնել ու լցնել դեղձի հատիկների վրա: Այնուհետև թույլ կրակի վրա եփել մինչև պատրաստ լինելը:

Պատրաստման բարդությունը

Հեշտ

Խոհանոց
loading...