Բաղադրամասեր
0,5 կգ դդմիկ
2-3 հատ լոլիկ
2-3 հատ բուլղարական կարմիր և կանաչ պղպեղ
2 ատամիկ սխտոր
սամիթ
մայոնեզ կամ թթվասեր
բուսական յուղ
Պատրաստման եղանակը
Դդմիկը կեղևել, կտրտել, աղ անել և թողնել, որ հյութը դուրս տա: Տապակի մեջ առատ բուսական յուղով տապակել: Մի ուրիշ տապակի մեջ շերտ-շերտ դնել դդմիկ, լոլիկ, պղպեղ, սխտոր և կանաչի, եփել մարմանդ կրակի վրա մինչև պղպեղի պատրաստ լինելը: Կարելի է լցնել հարէած ձու, եփել, իսկ մատուցելիս կտրտել տորթի նման: