Բաղադրամասեր

Դդմիկ – 4 հատ,

Շամպինիոն – 500գ,

Սոխ – 1/2 հատ,

Շերտեր՝ լազանյայի համար – 9 հատ,

Քերած պանիր – 200գ,

Բուսայուղ,

Աղ,

Չորացրած ռեհան,

համեմունքներ,

Կերակրահյութի համար`

Կարագ – 80գ,

Ալյուր – 3 ճ/գ ,

Կաթ – 0.7լ,

Սխտոր – 3-4 պճեղ,

Մշկընկույզ

Պատրաստման եղանակը

Երկարությամբ կտրատել դդմիկը՝ 1սմ հաստության շերտերի, աղ ցանել: Տապակել բուսայուղով:

Շամպինիոնը կտրատել և տապակել 5-7 րոպե: Ավելացնել տապակած սոխը և մի փոքր չորացրած ռեհան: Այնուհետև հավաքել լազանյան. շերտ լազանյայի համար, մի փոքր կերակրահյութ, սունկ, պանիր, կերակրահույթ, դդմիկ: Կրկնել:

Եփել նախապես՝ 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում, 30-35 րոպե: