Բաղադրամասեր

  • 100 գ ծովախեցգետնին՝

  • 1 հատ ավոկադո,

  • 5 հատ լորի ձու,

  • 2 հատ կիտրոն,

  • Հազարաթերթիկի տերևներ

  • Աղ, պղպեղը՝ ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը

  • Ավոկադոն մաքրել կեղևից:

  • Կիսել և հանել կորիզը:

  • Ճզմել, ավելացնել կիտրոնի հյութ և աղ:

  • Պատրաստի զանգվածը դնել ավոկադոյի մեջ: Եփել ծովախեցգետինները և լորի ձուն:

  • Մատուցելիս ավոկադոն զարդարել հազարաթերթիկի տերևներով:

Պատրաստման բարդությունը

Դժվար

Խոհանոց
Տեխնոլոգիա
Պատրվակ
Սարքավորում