Բաղադրամասեր

  • մեկ ճուտին (250-300 գ) ՝

  • 20 գ կարագ,

  • 25 գ լիմոն,

  • 80 գ վարունգ,

  • 50 գ պոմիդոր,

  • աղը,մաղադանոսը՝ ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը

  • Ճուտի նախապատրաստած միսը կրծքի կողմից կտրելով բացել և տափակացնել, աղ անել, անցկացնել շամփուրը և թեժ կրակով (առանց բոցի) 20—30 րոպե խորովել պարբերաբար վրան կարագ քսելով և շամփուրը պտտելով, որպեսզի ճուտը հավասարաչափ խորովվի:

  • Ճուտը մատուցել սկուտեղում՝ թարմ կամ նոր աղ դրած վարունգով, պոմիդորով ու մաղադանոսով զարդարած, աոանձին մատուցել լիմոն:

Կատեգորիաներ

Պատրաստման բարդությունը

Դժվար

Խոհանոց
Տեխնոլոգիա
Պատրվակ