Բաղադրամասեր

չիչխան- 1 կգ

շաքարավազ- 1,5 կգ

Պատրաստման եղանակը

Չիչխանը մաքրել՝ հեռացնելով փայտիկները, լցնել քամիչի մեջ, լվանալ, չորացնել։

Այնուհետև չիչխանը պետք է աղալ՝ լցնելով մսաղացի կամ բլենդերի մեջ։

Ստացված խյուսի մեջ ավելացնել շաքարավազ և թողնել 2 Ժամ սենյակային ջերմաստիճանի պայմաններում։

Այս ընթացքում շաքարավազը պետք է լուծվի։

Այնուհետև լցնել ապակե տարաների մեջ և փակել խցանով։

Նախընտրելի է մուրաբան պահել սառնարանում կամ նկուղում։