Բաղադրամասեր

0.5 կգ հորթի մսին ՝

3-4 պճեղ սխտոր,

3 հատ լոլիկ,

3 հատ գլուխ սոխ,

1 հատ կանաչ պղպեղ,

100 գ կարագ,

2 հատ դափնու տերև,

աղը, սև և կարմիր պղպեղները, մաղադանոսն ու համեմը ՝ ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը

Միսը մանր կտրատել, վրան լցնել այնքան ջուր, որ ծածկի և դնել գազօջախին։

Հետո ավելացնել խորանարդաձև կտրատված սոխը և կարագը, տապակել այնքան, մինչև սոխը դառնա վարդագույն:

Ավելացնել խորանարդաձև կտրատված պղպեղը, 10 րոպե եփելուց հետո ավելացնել խորանարդաձև կտրատված լոլիկը ( նախապես հեռացնել լոլիկի կեղևը) և թողնել եփի 15 րոպե:

Այնուհետև ավելացնել մանրացված կանաչին, իսկ վերջում խորանարդիկներով կտրատված սխտորը: