Բաղադրամասեր

  • 30 գ շաքարավազ,

  • 1 հատ ձու,

  • 1 հատ շոկոլադ,

  • 6 գ ալյուր,

  • 20 գ կակաո,

  • 130 մլ կաթ,

  • վանիլին,

  • ռոմ,

Պատրաստման եղանակը

  • Ձվի սպիտակուցը հարել 10գ շաքարավազով, դեղնուցը հարել 20գ շաքարավազով։

  • Շոկոլադը հալեցնել:

  • Ալյուրը խառնել կակաոի հետ ։ Կաթի վրա մաղել ալյուրը և ավելացնել դեղնուցը,շոկոլադը, վանիլինը, ռոմը,լավ խառնել լցնել սպիտակուցի վրա։

  • Ողջ զանգվածը լցնել փոքր ֆորմաների մեջ։ Թխել 30 րոպե 160 աստիճանում։

Կատեգորիաներ

Պատրաստման բարդությունը

Հեշտ

Խոհանոց
Տեխնոլոգիա