Բաղադրամասեր

30 գ շաքարավազ,

1 հատ ձու,

1 հատ շոկոլադ,

6 գ ալյուր,

20 գ կակաո,

130 մլ կաթ,

վանիլին,

ռոմ,

Պատրաստման եղանակը

Ձվի սպիտակուցը հարել 10գ շաքարավազով, դեղնուցը հարել 20գ շաքարավազով։

Շոկոլադը հալեցնել:

Ալյուրը խառնել կակաոի հետ ։ Կաթի վրա մաղել ալյուրը և ավելացնել դեղնուցը,շոկոլադը, վանիլինը, ռոմը,լավ խառնել լցնել սպիտակուցի վրա։

Ողջ զանգվածը լցնել փոքր ֆորմաների մեջ։ Թխել 30 րոպե 160 աստիճանում։