Բաղադրամասեր

  • 15 մլ սոյայի սոուզ,

  • 10 մլ բրձի քացախ,

  • 3 հատ հավի ձու

Պատրաստման եղանակը

  • Ձուն խառնել սոյայի սոուզի և բրնձի քացախի հետ։ Եթե սոուզը դառն է ավեալցնել մի քիչ շաքարավազ, իսկ եթե քաղցր է ապա կարելի է մի քիչ աղ ավելացնել։ Թեթևակի խառնուրդը խառնել գդալով, որպեսզի ստացվի միատարր խառնուրդ։

  • Թավաի մեջ լցնել քիչ ձեթ, տաքացնել մարմանդ կրակի վրա և բարակ շերտով լցնել խառնուրդը, որպեսզի ստացվի բարակ շերտ։ Երբ ձուն եփվի, երկու կոմերը բերել կենտրոն, ստացվածը տեղադրել տավայի անկյունում, ազատ մասում լցնել ձվի խառնուրդը, նոր շերտ ստանալու համար։

  • Ստացված շետով փաթաթել առաջին շերտը։ Գործողությունը կրկնել այնքան, քանի դեռ խառնուրդը չի վերջացել։ Ստացված ձվաձեղը կտրատել և մատուցել։

Պատրաստման բարդությունը

Հեշտ

Խոհանոց
Տեխնոլոգիա
Պատրվակ
Սարքավորում