Բաղադրամասեր

  • 150 գ հավի ֆիլեին՝

  • 50 գ այսբերգ աղցանի թերթիկներ,

  • 100 գ հաց կամ տոստ ,

  • ½ բաժակ ձիթապտղի յուղ,

  • 5 գ մանանեխ,

  • 1 ձվի դեղնուց,

  • 10 գ սխտոր,

  • 25 գ պարմեզան մանիր,

  • 5 գ կիտրոնի հյութ,

  • աղը, պղպեղը՝ ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը

  • Լվացեք, չորացրեք և այնուհետ կտրատեք աղցանի թերթրիները փոքր կտորների:

  • Միսը կտրատեք խորանարդաձև և մի քանի րոպե տապակեք՝ ավելացնելով աղ և պղպեղ:

  • Խառնեք ձիթապտղի յուղը, ձվի դեղնուցը, մանանեխը, կիտրոնի հյութը, ճզմած սխտորն ու քերած Պարմեզանը: Ավելացրեք աղ, պղպեղ և շաքարավազ ըստ ճաշակի:

  • Հացի գլուխը կտրատեք խորանարդաձև և տապակեք մեկ ճզմած սխտորի գլխիկի հետ (կամ կարող եք սխտորը քսել տոստերի վրա):

Պատրաստման բարդությունը

Հեշտ

Խոհանոց