Բաղադրամասեր
3 հատ հավի միս,
2 հատ լոլիկ,
1 բաժակ պաքսիմատ,
1 կտոր հազարաթերթիկ,
50 գ քերած պարմեզան,
1 թեյի գդալ ձիթապտղի ձեթ,
համեմունքներ,
կիտրոն
Պատրաստման եղանակը
Լվանալ միսը, կտրատել փոքր կտորների, պատել համեմունքներով և տապակել մինչը ոսկեգույն գույն ստանալը։
Լվանալ հազարաթերթիկը, չորացնել անձեռնոցիկով։ Պոկրտել հավասար կտորների, վրան ավելացնել կիտրոնի հյութ և ձիթապտղի ձեթ։
Լոլիկները լվանալ և կտրատել։ Ափսեյի վրա դնել հազարաթերթիկները, վրան հավի միսը։ Հավի մսի վրա քերել պանիրը, ձևավորել լոլիկներով։