Բաղադրամասեր
ծաղկակաղամբ - 1 գլուխ
կաթ - 100 գր
աղ, պղպեղ
պանիր - 100 գր
ալյուր - 1 բաժակ
աղ, պղպեղ
բուսայուղ:
Պատրաստման եղանակը
Կաթսայի մեջ ջուր լցնել, եռացնել, ծաղկակաղամբը մասնատել, 2-3 ր. եփել և անմիջապես լցնել սառը ջրի մեջ։
Ձվերը հարել աղի և պղպեղի հետ, ավելացնել կաթը, քերած պանիրը, այնուհետև ալյուրը, խառնել։
Բուսայուղը լցնել տապակի մեջ, լավ տաքացնել։
Ծաղկակաղամբը թաթախել ձվի խառնուրդի մեջ և տապակել յուրաքանչյուր կողմը։