Բաղադրամասեր
1 բաժակ «Մաննի» շիլա
1 բաժակ կեֆիր՝ 2.5 տոկոս յուղայնությամբ
2 ձու
1 թեյի գդալ սոդա
1 պտղունց աղ
շատ քիչ վանիլին
Պատրաստման եղանակը
«Մաննի» շիլայի վրա կեֆիր լցրեք և թողեք մեկ ժամ։ Ավելացրեք աղ, վանիլին և սոդա, ձու։
Միքսերով հարեք և լցրեք ամանի մեջ։ Թխեք 180 աստիճանի պայմաններում՝ 40-50 րոպե։
Թխվածքը շատ համեղ է ստացվում։ Ցանկության դեպքում խմորի մեջ կարող եք ավելացնել ընդեղեն, չիր, դարչին։