Բաղադրամասեր

Բրոկոլլի` 400 գ,

Ձու`3 հատ,

Խեցգետին ձողիկներ` 250 գ,

Քաղցր պղպեղ` 1հատ,

Մայոնեզ:

Պատրաստման եղանակը

Բրոկօլլին 5 րոպե եռջրում եփել,թողնել ջրաքում լինի, ծաղկաբույլերն առանձացնել, իսկ հաստ ոտիկները հեռացնել:

Եփած ձուն` խորանարդաձև, խեցգետնի ձողիկները`մանր, իսկ քաղցր պղպեղը բարակ-բարակ կտրատլ:

Բոլոր բաղադրիչները խառնել, ավելացնել մայոնեզ:

Այդպես թողնել 2 Ժամ,ապա դնել սառնարանը: