Բաղադրամասեր
Բրոկոլլի` 400 գ,
Ձու`3 հատ,
Խեցգետին ձողիկներ` 250 գ,
Քաղցր պղպեղ` 1հատ,
Մայոնեզ:
Պատրաստման եղանակը
Բրոկօլլին 5 րոպե եռջրում եփել,թողնել ջրաքում լինի, ծաղկաբույլերն առանձացնել, իսկ հաստ ոտիկները հեռացնել:
Եփած ձուն` խորանարդաձև, խեցգետնի ձողիկները`մանր, իսկ քաղցր պղպեղը բարակ-բարակ կտրատլ:
Բոլոր բաղադրիչները խառնել, ավելացնել մայոնեզ:
Այդպես թողնել 2 Ժամ,ապա դնել սառնարանը: