Բաղադրամասեր
բրոկոլի - 200 գր
ձիթապտղի ձեթ
սխտոր - 1 պճեղ
սպիտակ չոր գինի - 0,5 բաժակ
չորացրած լոլոիկ
պանիր - 50 գր
աղ, սև պղպեղ
ընկույզ:
Պատրաստման եղանակը
Բրոկոլին առանձնացնել և ձիթապտղի ձեթի մեջ 6 րոպե շոգեխաշել, ավելացնել սխտոր, սպիտակ չոր գինի, աղ և պղպեղ՝ ըստ ճաշակի:
Այնուհետև բրոկոլին տեղափոխել աղցանի ամանի մեջ, հյութը քամելով՝ ավելացնել չորացրած լոլիկները, խորանարդաձև կտրատած պանիրը և ընկույզը: