Բաղադրամասեր

բրոկոլի - 200 գր

ձիթապտղի ձեթ

սխտոր - 1 պճեղ

սպիտակ չոր գինի - 0,5 բաժակ

չորացրած լոլոիկ

պանիր - 50 գր

աղ, սև պղպեղ

ընկույզ:

Պատրաստման եղանակը

Բրոկոլին առանձնացնել և ձիթապտղի ձեթի մեջ 6 րոպե շոգեխաշել, ավելացնել սխտոր, սպիտակ չոր գինի, աղ և պղպեղ՝ ըստ ճաշակի:

Այնուհետև բրոկոլին տեղափոխել աղցանի ամանի մեջ, հյութը քամելով՝ ավելացնել չորացրած լոլիկները, խորանարդաձև կտրատած պանիրը և ընկույզը: