Բաղադրամասեր
1 հատ բրոկկոլի,
1 հատ կարմիր գրեյֆրուտ,
1 գլուխ կարմիր սոխ,
¾ ընկույզ,
¾ նռան հատիկ,
1 ճաշի գդալ մեղր,
1 ճաշի գդալ ձիթապտղի ձեթ,
2 ճաշի գդալ սպիտակ գինու քաղախ,
Աղը, պղպեղը՝ ըստ ցանկության
Պատրաստման եղանակը
Բրոկկոլին կիսել և պահել եռացող ջրում մոտ 1 րոպե։ Այնուհետև լցնել սառը ջուր կամ դնել սառուցով լի ամանի մեջ։
Գրեյֆրուտը բաժանել կտորների և մաքրել, դառը համից խուսափելու համար։
Սոխը մանր կտրատել։ Ընկույզը կիսել երկու մասի և չորացնել թավայի մեջ։ Ամանի մեջ խառնել մեղրը, ձիթապտղի ձեթը, սպիտակ քացախը, աղը և պղպեղը։
Բոլոր բաղադրամասերը խառնել իրար։ Զարդարել նռան հատիկներով և ընկույզով։