Բաղադրամասեր

  • 30 գ սիսեռին՝

  • 20 գ բրինձ,

  • 20 գ գլուխ սոխ,

  • 15 գ տոմատ-պյուրե,

  • 15 գ հալած յուղ,

  • 10 գ գազար,

  • աղը և դաղձը՝ ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը

  • Լվացած, կեղևահանված սիսեռը լցնել սառը ջրով կաթսան և եփել մինչև որ փափկի:

  • Դրանից հետո ավելացնել ընտրած, լվացած բրինձ, սոխառած տոմատ- պյուրե , գազար, աղ, դաղձ և եփել մինչև բրնձի պատրաստ լինելը:

Պատրաստման բարդությունը

Հեշտ

Խոհանոց
Տեխնոլոգիա
Սարքավորում