Բաղադրամասեր

  • 100 գ բրձին պետք է վերցնել 200-250 գ ջուր,

  • 4 գ աղ,

  • 20 գ յուղ

Պատրաստման եղանակը

  • Հալեցրած յուղի մի մասը լցնել աղ գցած եռացող ջրի մեջ, լցնել թրջած բրինձ (ջուրր երկու անգամ ավել պետք է լինի բրնձի կշռից այսինqն 2:1 հարաբերությամբ) և եփել մարմանդ եոացումով։ Երբ բրնձի երեսի ջուրը քաշի, վրան լցնել մնացած յուղը, կաթսան պինդ փակել և 30-40 րոպե դնել մարմանդ կրակին։

Պատրաստման բարդությունը

Հեշտ

Տեխնոլոգիա
Սարքավորում