Բաղադրամասեր
Բրաունիի համար՝
Մուգ շոկոլադ ՝ 2 հատ,
Կարագ՝ 100գր,
Ձու՝ 2 հատ,
Ալյուր՝ 3 ճաշի գդալ,
Շաքարավազ՝ 100 գր,
Չիզքեյքի համար՝
Կաթնաշոռային պանիր՝ 200 գր,
Սպիտակ շոկոլադ՝ 2 հատ,
Ձու ` 1 հատ
Պատրաստման եղանակը
Հալեցնում եք մուգ շոկոլադը՝ կարագով: Հարում եք ձուն՝ շաքարավազով: Երկու խառնուրդները միացնում եք իրար: Ավելացնում եք ալյուր և կրկին խառնում: Առանձին հալեցնում եք սպիտակ շոկոլադը: Խառնում եք կաթնաշոռային պանիրը` ձվի և հալեցված սպիտակ շոկոլադի հետ:
Լցնում եք մուգ շոկոլադային խառնուրդը կարագով քսված կաղապարի մեջ, վրայից լցնում եք սպիտակ շոկոլադե խառնուրդը: Եփում եք 150 աստիճանի տակ՝ 55 րոպե: Հանում եք կաղապարից և զարդարում շոկոլադե փաթիլներով: