Բաղադրամասեր

  • 1 կգ. տավարի մսին՝

  • 500 գ կարտոֆիլ,

  • 300 գ կաղամբ, բազուկ,

  • 200 գ գազար, սոխ,

  • 3 ճաշի գդալ տոմատի մածուկ,

  • 3-4 հատ դափնու տերև,

  • ձիթայուղ,կարագ 150գր,

  • աղը, պղպեղը, մաղադանոսը՝ ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը

  • Նախապես տավարի միսը խաշել, այնուհետև կտրատել ոչ շատ մեծ կտորներով և ավելացնել արգանակի մեջ: Մանր կտրատել կաղամբը, գազարը, բազուկը, սոխը, կարտոֆիլը: Այնուհետև բազուկը տապակել կարագի մեջ, ավելացնել տոմատի մածուկը և այդպես եփել 10 րոպե:

  • Ձեթի մեջ տապակել սոխը, այնուհետև գազարը: Եռացած արգանակի վրա ավելացնել կարտոֆիլը , այնուհետև կաղամբը, բազուկը նախապես եփված տոմատի մածուկով և շարունակել եփել այն 15 րոպե:

  • Այս ամենին ավելացնել գազարը սոխով տապակված, մաղադանոսը, դափնու տերևները, պղպեղը, աղը և շարունակել եփել 20-30 րոպե:

Պատրաստման բարդությունը

Հեշտ

Խոհանոց
Տեխնոլոգիա
Պատրվակ
Սարքավորում