Բաղադրամասեր

  • 0.5 լ. կաթ,

  • 2 ձու,

  • 2 ճգ. ձեթ,

  • 200 գր. ալյուր,

  • 1 թգ. շաքարավազ,

  • 1 թգ. սոդա,

  • Աղ,

Պատրաստման եղանակը

  • Ձուն ծեփել շաքարավազի և աղի հետ միասին:

  • Ավելացնել ձեթը, այնուհետև կաթը և լավ խառնել: Ավելացնել նաև սոդան և ալյուրը` հարել հարիչով:

  • Թավան ձեթով պատել, լավ տաքացնել կրակի վրա և լցնել խառնուրդը, այնպես շարժել թավան, որ խմորը տարածվի ամբողջ թավայով:

Պատրաստման բարդությունը

Հեշտ

Խոհանոց
Տեխնոլոգիա
Սարքավորում