Բաղադրամասեր
բազուկ - 2 հատ,
գազար - 1 հատ,
սոխ - 1 հատ,
տոմատի մածուկ - 2 ճգ,
սխտոր - 2 պճեղ,
սև և կարմիր պղպեղ,
աղ,
ձեթ
Պատրաստման եղանակը
Սոխը մաքրել, մանր կտրատել և ձեթի մեջ տապակել: Ավելացնել մանր քերիչով անցկացրած գազարը: Տապակել 4-5 րոպե:
Ավելացնել մանր քերիչով անցկացրած բազուկը և տապակել 15 րոպե: 15 րոպեից ավելացնել տոմատի մածուկը, ճզմած սխտորը, մանր կտրատած մաղադանոսը, համեմել աղով և պղպեղներով: Շարունակել եփել ևս 3-5 րոպե: Մատուցել սառը վիճակում: