Բաղադրամասեր
250 գ բազուկին՝
25 գ գլուխ սոխ,
20 գ հալած յուղ,
80 գ մածուն,
աղը, սխտորը՝ ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը
Բազուկի տերևն րնտրել, լվանալ, կտրտել, եփել աղ գցած ջրում, քամիչով քամել,իսկ հետո լցնել կաթսան, ավելացնել սոխառած և խառնել:
Բազուկի տերևն ընտրել, լվանալ, կտրտել, եփել աղ գցած ջրում, քամիչով քամել,իսկ հետո լցնել կաթսան, ավելացնել սոխառած և խառնել:
Մատուցել տաք, առանձին մատուցել ցեծած սխտորով մածուն: