Բաղադրամասեր

250 գ բազուկին՝

25 գ գլուխ սոխ,

20 գ հալած յուղ,

80 գ մածուն,

աղը, սխտորը՝ ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը

Բազուկի տերևն րնտրել, լվանալ, կտրտել, եփել աղ գցած ջրում, քամիչով քամել,իսկ հետո լցնել կաթսան, ավելացնել սոխառած և խառնել:

Բազուկի տերևն ընտրել, լվանալ, կտրտել, եփել աղ գցած ջրում, քամիչով քամել,իսկ հետո լցնել կաթսան, ավելացնել սոխառած և խառնել:

Մատուցել տաք, առանձին մատուցել ցեծած սխտորով մածուն: