Բաղադրամասեր
2 ձվին՝
50 գ բաստուրմա,
20 գ հալած յուղ,
աղը, պղպեղը՝ ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը
Բաստուրման բարակ շերտով կտրտել, դնել տապակի մեջ, վրան յուղ ավելացնել, թեթևակի տապակել, ապա վրան լցնել հարած ձու, աղ, պղպեղ և 3 — 5 րոպե դնել ջեռոցը։
2 ձվին՝
50 գ բաստուրմա,
20 գ հալած յուղ,
աղը, պղպեղը՝ ըստ ճաշակի
Բաստուրման բարակ շերտով կտրտել, դնել տապակի մեջ, վրան յուղ ավելացնել, թեթևակի տապակել, ապա վրան լցնել հարած ձու, աղ, պղպեղ և 3 — 5 րոպե դնել ջեռոցը։