Բաղադրամասեր

  • 3 հատ կարտոֆիլ,

  • 50 գր պանիր,

  • 20 գր կարագ,

  • աղը,պղպեղը,մաղադանոսը՝ ըստ ճաշակի,

  • ձիթայուղ,

  • Լցոնի համար՝

  • 400 գր դդմիկ,

  • 1 հատ տաքդեղ,

  • 2 հատ լոլիկ,

  • 3 պճեղ սխտոր,

  • 1 գլուխ սոխ,

  • 50 գր (չոր) պանիր

Պատրաստման եղանակը

  • Կարտոֆիլը քերում ենք, խառնում քերած պանրի ու հալեցրած կարագի հետ, այնուհետև աղ ու պղպեղ ենք ցանում:

  • Ձևամանին ձիթայուղ ենք քսում, այնուհետև լցնում ենք կարտոֆիլի խառնուրդը և թխում ենք 30 րոպե, 200 աստիճան ջերմաստիճանում: Սոխը կտրատում ենք, տապակում ձիթայուղով: Ավելացնում ենք մաքրած, լվացած ու կտրատած դդմիկն ու տաքդեղը: 10 րոպե հետո ավելացնում ենք աղը, պղպեղը և ճզմած սխտորը (ցանկության դեպքում կարող ենք կանաչի ավելացնել):

  • Ստացված խառնուրդը լցնում ենք կարտոֆիլային զանգվածի վրա, ապա շարում ենք կտրատած լոլիկն ու քերած պանիրը: Պիրոգը թխում ենք 30-35 րոպե:

Պատրաստման բարդությունը

Հեշտ

Տեխնոլոգիա