Բաղադրամասեր
Խմորի համար ՝
13-15 ձու,
1.5-2 բաժակ շաքարավազ,
2.5 բաժակ ալյուր,
Կրեմի համար ՝
0.6կգ կարագ,
1 խտ. կաթ (ցանկության դեպքում նաև շաքարի փոշի),
վանիլին,
3 բանան և կիվի
Պատրաստման եղանակը
11 ձվի սպիտակուցը լավ հարել, մինչև խմորը կխտանա, ապա ավելացնել շաքարավազը (մյուս սպիտակուցները պահել բեզեի համար), լավ հարելուց հետո ավելացնել ձվի դեղնուցները և վերջում ալյուրը:
Որպեզի խմորը չկպչի, կաթսան պետք է ձեթով, ապա ալյուրով պատել:
Տորթը թխել 150-200 աստիճանում: (Նշենք նաև, որ բանանը կտրատում և դնում են բիսկվիթի մեջ):