Բաղադրամասեր
2 հատ բանան,
600 գրամ ելակ,
2 ճաշի գդալ ալյուր,
1 հատ ձու,
250 մլ կաթ,
50 գրամ կաթնային շոկոլադ,
50 գրամ շաքարավազ,
6 շերտ խմոր
Պատրաստման եղանակը
Պատրաստենք կրեմը։ Ձուն շաքարավազը, ալյուրը միախառնել: Այս ընթացքում եռացնել կաթը։
Այնուհետև ձվից, շաքարավազից և ալյուրից ստացված զանգվածը լցնել կաթի մեջ։ Կաթի մեջ լցնել նաև մի քանի հատ ելակ։ Թողնել կրակին մինչև խտանալը։
Բանանն ու ելակը կտրատել:
Խմորի վրա քսել կրեմը, շարել բանանն ու ելակը, այդպես անել բոլոր շերտերը, վերջում կրեմը քսել։Մնացած ելակն ու բանանը ցանկության դեպքում շարել տորթի վրա։